Mamma i Sverige

Getterön


Gårdagen spenderade vi i Getterön, Varberg, tillsammans med barnen farmor. Dom hade säsongsplats för husvagn där i flera år men eftersom vi själva hade stuga i Espevik, under våran uppväxt, så har jag inte varit i Getterön speciellt mycket. Vi åkte ju bara in till Varbergs centrum, när vi inte var i Espevik.

Iaf, det var så himla fint väder, men dom där kalla vindarna gjorde att det inte var optimalt för mig 😉 Jag fick ta av och på den där tröjan flera gånger.. 

Vi började med att äta våra baguetter på Femtevik, och det lustiga är att vi råkade sätta oss precis bredvid Michaels storasyster som var där med sin familj 🙂 Det blev att vi hängde med dom och så blev det en liten promenad runt campingen. Det var såklart fullt och jag måste säga att jag tycker att det är så himla mysigt med husvagnscamping! Kanske för att vi inte var iväg så mycket på sånt när vi var små.. Jag kommer ihåg att vi var lite avundsjuka på ”alla andra” som åkte utomlands och som fick campa.. man förstod inte hur bra man hade det som hade ett sommarhus – Nu hade jag mer än gärna haft kvar ett sånt ställe! 


Innan vi åkte hem till Borås igen så åt vi middag på Restaurang Hattaviken, på Förstavik. Torsk med Sandfjordsås och färskpotatis. Gud så gott det var! 

Julia och Ellen lekte lite på lekplatsen också… Vi var inte hemma i Borås förrän runt 21-tiden. Det krävdes en promenad med vagnen för att Ellen skulle somna och Julia fick sitta uppe med oss i soffan tills vi själva la oss. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats