Mamma i Sverige

Flygresan från Florida

jag har varit på latsidan de senaste dagarna! Men här kommer en liten uppdatering från flygresan..
Vi flög ju fron Fort Lauderdale i söndagskväll, lokal tid. Det hade varit mycket stress hela dagen och jag såg fram emot att kunna sova på planet… Jag fick inte ens två timmars sammanhängande sömn, men Julia lyckades sova i 6h i sträck. I eget säte!  

Här trivdes hon bra 🙂 
När vi sedan landade i Stockholm så tog vi oss direkt till biluthyrningen. Allt hade verkligen gått så fort och smidigt! 

Det var lite kallt, såklart, men Gud så härligt det var med den friska luften!   
Vi åkte in till Djurgården och checkade in på Scandic Hasselbacken. Därifrån gick vi direkt till Louis Vuitton, så jag kunde köpa halsduken. Det var ju ”planerat” sedan tidigare. 

Vi gick ju förbi de upplysta älgarna då, som står vid korsningen av Strandvägen. Så mysigt!    

När vi kom tillbaka till hotellet så tog vi en snabbdusch och sen åt vi julbord. Mmm så gott! 

Kl 19:30 var vi i säng, men lyckades bara sova i tre ynka timmar. Så när jag tittade på klockan och den visade 2:54 så fick jag nästan en chock! Julia hade också vaknat men hon somnade om efter ett par timmar och när klockan var 5:30 så började vi att packa och ha oss.. Lika bra att fixa allt och vara nere vid frukostbuffén när den öppnade kl 6:30. 

Vi var själva där 🙂  

Kl 8:30 var vi på Amerikanska Ambasaden och en timma senare var allt klart och vi styrde bilen mot Borås. 

Vi tog en fika hos Michaels föräldrar, direkt när vi kom hem och sen åkte vi till mina föräldrar och åt kålpudding. Det hade jag beställt 😉 

Jag sov över där och Michael & Julia åkte till svärföräldrarna över natten. Det var nämligen så att jag skulle hjälpa mina föräldrar med julbaket och min äldsta systerdotter var också där och hjälpte till. Vi bakade Mozartkulor,risbräck, knäck, fudge och snickerskaka.
Igår kom Michael och Julia tillbaka och vi fikade med mina morföräldrar en stund. Sen kom min tvillingsyster och hennes familj hit. Vi åt julmat och tittade på BingoLottos uppesittarkväll. 

Set blev sent och jag kom inte i säng förr än närmare 1:30.. Kl 5 vaknade jag och nu sitter jag i köket, i mörkret, och äter frukost 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats