Mamma i Sverige

Fler husbilder

Det blev en sväng förbi huset idag igen 🙂 Man kan ju inte låta bli nu när det i stort sett är klart. 

Här är stora badrummet, som är på andra våning, det är drygt 14kvm. Badkaret har vi inte beställt än, så det kommer efter att vi har flyttat in och ett lågt skåp ska upp på väggen mot vardagsrummet. Det blir dubbel belysning i spegeln och 3 stycken spots i taket.


Blandarna kommer från Gustavsbergs Coloric. Kommoden, tvättstället och spegeln kommer från Svedbergs och är ett extratillval. 

Jag har ju visat massvis med bilder på köket, men här kommer en på diskhon som är 80cm. Jag ville så gärna ha en i porslin, men jag hade blivit alldeles för irriterad på mig själv om jag hade smått sönder den med gjutjärnsgrytan… det är också anledningen till att vi inte har en underlimmad ho, som egentligen var vårt första val. Safety first 😉 

Vitvarorna kommer från Siemens och vi valde till att ta rostfritt pga att det inte blir rätt nyans om man har vita vitvaror till vita luckor och tapeter.. 

I lilla badrummet nere, som bara är 4kvm, så har vi valt till spegeln med belysning, från Gustavsberg. Kommoden är från Duravit, handfatet från Kosta Boda och blandaren från Hansgrohe. Tack vare att kommoden är så bred så fick vi ta ett annat fönster, så det fick bli ett som var hälften så bred.. men det blev bra det också 🙂 Michael har redan köpt två ljusstakar från Kosta Boda som ska stå där i.. hehe.. 

Dessa vinklarna känner ni igen 🙂 
Här blir det två stycken 3-sits soffor. Det är tre spots mot innerväggen och ett lamputtag i taket samt över glasdörrarna. Viktigt att tänka på julbelysningen 😉 

Golvet är trestavig vitpigmenterd ek. 


Detta är nog det bästa med hela huset. Utbyggnaden var ett måste för oss! Här blir det också ett lamputtag över mittenfönstret, vi vill ju inte ha julbelysning överallt så man inte ser ut 😉 Smygspot blir det dock i varje fönster! 

Den 8:e har vi förbesiktning. Barnen skolas in på förskolan då, så jag kommer inte att vara med men jag har redan några noteringar. Tyvärr.  

Om två veckor så är det full rulle och flyttlassen går i ett! Känns fortfarande overkligt 🙂 

Här kommer våran planlösning. Jag hittade den inte på mailen, så jag fotade i huspärmen… 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats