Mamma i Sverige

En annorlunda midsommarafton 

   
Michaek var inte hemma förrän vid 18:30, så det blev minst sagt en annorlunda midsommar för oss. Men det gör inget, för det är ju åndå inte väder för oss att hänga utomhus. 
Iaf så åt Michael och Triin en tallrik med potatis, sill, gräddfil och gräslök. Jag hoppade sillen (såklart 🙂 ) och körde all-in på potatisen. Jag älskar kokt potatis! Det blev ingen jordgubbstårta, utan bara jordgubbar med grädde och faktiskt glass också. Det är jag inte van vid, på midsommar. Helst ska det ju vara lite rinnande grädde, mjölk och strösocker 🙂 

  

Efter maten tittade vi på Sisters, den har jag velat så sen jag såg trailern. Gud vad jag skrattade många gånger!!  

 

Julia somnade kl 20, bara 5 min efter att hon la sig i sängen.. Värre var set med Ellen. Hon sover förhoppningsvis när jag lägger ner henne nu. (Klockan är 03:30). Jag är helt slut i högra armen, jag har huvudvärk och är snortrött! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats