Mamma i Sverige

Det ser ljust ut.. Ljusare

  
Just nu ser det ut som att Erika inte kommer dra in över östra Florida. Men därmed inte sagt att det inte  kommer bli översvämningar. Och med alla kanaler, både i Miami, och i Fort Lauderdale så får man hoppas på det bästa. Broward County (våran motsvarande kommun) har redan börjat tömma kanalerna på en del vatten, för att stå emot översvämningar. 

Jag hoppas verkligen att vi blir relativt skonade, fy så jobbigt att bli utan ström i flera dagar.. Men tur är väl att vi har gasgrill så vi kan värma mat på. Burkmat alltså… För hela kylen och frysen kommer ju bli varm och det blir till att slänga all färsk och frusen mat.. Typiskt nör vi hade storhandlat för bara några dagar sedan… Att vara inne utan AC’n blir ju också en utmaning.. Omg! 

Jag har börjat tänka på vad som skulle kunna hända om Erika drar hela vägen till New Orleans, för hon drar ju väster ut nu. Denna veckan är det 10 år sedan Katrina drog in och ödelade hela staden! Usch!!!

Nog om det nu… Jag funderar på att ta en cykeltur till stranden imorgon. Skulle nämligen ville fota lite hur det ser ut med alla förberedelser däromkring  🙂  nyfiken i en strut, men detta händer ju inte varje dag direkt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats