Mamma i Sverige

Dagen och morgondagen

Imorse vaknade Julia redan kl 05:30, så det var bara till att mata och mysa 🙂 Det tog som vanligt lång tid för henne att somna om, rättare sagt till kl 07:30. Då somnade hon i min famn <3 

Jag älskar hennes sovställning 🙂   

När klockan närmat sig 9:30 så väckte Julia mig och en timma senare var vi på gymmet, där hon sov en stund igen och jag joggade på bandet. Hon lyckades bara sova ytterligare en timma under dagen så hon somnade ganska tidigt idag, stackars lilla tjej. Hon har blivit så gasig i magen nu också, så vi ska hålla upp lite med gröten eller iaf minska till bara 1/2 msk nu. 

Annars har det inte hänt så mycket idag, men Triin har varit här ett par gånger och nu ikväll så tittade vi på Bruce Jenner The Interview, om hans kommande könsbyte. 

Imorgon när vi vaknar så kommer äntligen Linda och Johan hem från kryssningen med Liberty of the Seas. Dom har varit i Jamaica och Haiti under sex dagar nu. Tänk så skönt de ska ha haft det <3 Vi har saknat dom lite denna veckan och vi har ju bara tre och en halv dag kvar med dom här, innan de flyger tillbaka till Sverige.. Sen dröjer det ett tag innan i ses igen. 

Ja nu måste jag ju nästan visa bilder från när Michael, jag och svärföräldrarna var där 2013 .. Fast då med Allure if the Seas 🙂   

Nu blir det lite sömn innan lilla damen här ska upp.. Knappa 5-6 timmar får jag nog nöja mig med.. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats