Mamma i Sverige

Dag 1

Jag fick mitt kostschema igår så idag börjar det!  

Vi åkte direkt och handlade det som saknades.

Eftersom jag inte beräknat att röra mig mer än tre styrkepass och tre konditionspass per vecka så ligger jag på relativt lågt kaloriintag. Men jag måste vara realistisk. Om jag kommer iväg oftare så får jag öka intaget lite, eller ändra något i kostschemat men nu är det vad jag tror att jag kommer att fixa.

Det jag inte hade hemma just nu var chiafrön, cashewnötter, äpple och fisk. Ska beställa hem proteinpulver idag också, hade helt glömt av det. 

Ni anar inte hur mycket enklare detta kommer bli för mig att gå ner i vikt. Trots att min morbrors fru har varit på och pushat mig innan så har jag inte gjort rätt med maten eller tränat så mycket som jag borde. Attans!  Det blir mycket att ta igen nu, men så är det.. Håll tummarna nu! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats