Mamma i Sverige

Bra men ändå inte

ok, så idag har jag ju varit hos frisören. Jag fick en ombre och en ny klippning, men ändå blev det inte bra. Jag ska visa bilder imorgon så ni får se… 

Efter frisören så var vi hemma hos våra besökare och drack kaffe. De har nämligen lånat våran kaffekokare 🙂 Dom har bara en kapselmaskin hos sig och här det inte starkare än en kopp te typ. Sen är dom fyra kaffedrickare hos sig nu och vi är ju bara 1 1/2 😉 Får gå in till dom imorgon bitti och dricka mitt morgonkaffe oxå!

Nu ser håret bra ut utan tofs.. Iaf framifrån.. äntligen slapp jag dessa fula ”slingor”

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats