Mamma i Sverige

Barnen

  Snart har det gått två veckor sedan vi åkte in till förlossningen. Helt otroligt hur fort tiden går! Pratade innan idag om att mina svärföräldrar redan varit här i 4 veckor, det känns som att de kom igår typ. 
Ellen är fortfarande lugn som en filbunke. Jag har laddat ner en app, där jag fyller i varje gång jag ger Ellen mat och byter blöja. Det är himla smidigt för att se hennes vanor. Tex så äter hon varje dag kl 18, 22, 24 och 04. Det är ganska exakta klockslag varje kväll. Ibland diffar det dock på en timma… Sen har vi bajsblöjor som främst kommer på natten, ca 30 min efter matning. 

Det är inte bara Ellen som växer fort här. Julia har blivit så stor nu och hennes hår har växt som ogräs. Det börjar tom bli lite lockigt längst ut i topparna nu 🙂 syns dock inte på denna bilden. Och så tung hon blivit, men det känns säkert mer nu när man har lilla Ellen att bära på också 🙂 

 Julia är så pappig, sedan några veckor bakåt. Undrar om det blir ännu värre när Michael kommer hem från sin arbetsresa.. Han åker imorgon kväll och ska vara borta i en vecka. 

Nu ska jag lägga mig och försöka sova. På mage. (Ja nu kan jag äntligen ligga på mage igen, det har jag längtar efter i typ 7 månader.! 🙂 ) Det är inte lång tid kvar innan hon vaknar och ska äta igen… Zzzzz…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats