Mamma i Sverige

Att aldrig våga hoppas..

tidigare när Julia började bli lite trött så satte jag henne vagnen, i hopp om att hon skulle somna gott och jag kunde gå ut till poolområdet. Nä men då ville hon absolt inte sova och varje gång jag var utom synhåll så grät hon. Är inne i en sån period nu. Men till sluuut så somnade hon och nör kag skulle sätta fläkten på vagnen så vaknade hon av att det gnisslade såklart. Suck.. 

Jag tog med henne ut ändå och det tog en lång stund innan hon tröttnade igen. Då hade solen hunnit ikapp oss och jag skulle bara flytta vagnen lite och så vaknade hon!! Jag blir galet, aldrig ska man få kunna sola.. Haha 😉 

Nu gick jag i och la henne i sängen istället. Det funkar allt 🙂  

 
Först fick hon krypa runt lite och så fort jag la henne ner så var det bums in i drömmarnas värld!  

 
Ska bara lägga henne i sin spjälsäng och sen ska jag börja med lunchen. Jag är vrålhungrig!! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats