Mamma i Sverige

Återbesök

IMG_7455.JPG

Igår var det dax för ett återbesök hos min läkare, för att se att mitt snitt har börjat läka som det ska. Det hade det och jag fick byta ut till bara några små tejpbitar så det kunde lufta mer.
Jag hade lite panik tidigare i veckan när jag hade en lång tejpbit längst över hela ärret. Det hade åkt ner från ’ovansidan’ och det gjorde att det var klister kvar på huden ovanför snittet som fastnade med huden som var under, eftersom jag suttit mycket. Jag såg bara en liten tejpbit på ändarna och tänkte först att hon hade sytt in tejpen. PANIK. Det var först efter att jag duschade hemma, som jag kunde försöka dra isär huden. (Hängde ni med?)

Jag tycker att det har gått bra, jag har inte haft så ont när jag varit hemma, men visst har jag knaprat på några värktabletter… Det jobbigaste är att jag lätt får ont i ryggen, vilket antagligen beror på att jag burit för mycket på Julia. Magmusklerna är ju trots allt avskurna. Jag har haft svårt för att ta det lugnt och inte bära och hålla på för mycket, det är något jag måste jobba på. Bara för att det känns bra så betyder det ju inte att allt är läkt, det har ju bara gått 10 dagar sen jag gjorde kejsarsnittet.

Nästa läkarbesök är 22/12, så efter dess hoppas jag på att jag kanske kan börja med powerwalks.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats