Mamma i Sverige

Äntligen lite värme! 

det var onekligen skönt att kunna gå ut i klänning igen 🙂

Vi åt vår frukost/lunch på Gran Forno, under en parasoll. Snacka om att kunna njuta av vädret! Julia ser dock ganska skeptisk ut.. Hehe..  

Michael åt en god pizza, tillsammans med några öl, och jag njöt av min favvo – chicken pesto panini och en stor kopp kaffe. Idag var det dessutom extra mycket kyckling i. Ja och en liten sallad vid sidan om, istället för potatischips. (Tänk att man i stort sett vant sig att man ibland får chips serverat till maten.. )    

Vi hann med en promenad till mataffären under eftermiddage/kvällen också, kylskåpet ekade ju såklart tomt 🙂 
Det tråkiga var bara att vi fick gå otroligt sakta, för det spände så i magen. Men så fort vi kom hem så försvann det. 
Fy så jobbigt det är inte kunna röra sig som tidigare. Imorgon går jag in i en ny vecka, så jag tänkte väga och mäta mig då. 
Hoppas på att kunna hålla vikten lite bättre nu, för jag har som nyårslöfte att inte äta desserter under tiden vi bor i Florida.. Men Linda gjorde mig osäker häromdagen, då dom kommer hit på besök under ett par veckor i mars 🙂 

Michael la sig i sängen redan kl 20, med Julia. Och jag tror inte att det tog mer än 5 min innan båda hade somnat. Vi är alla då utmattade och jag ska strax lägga mig också. Det är såå skönt att få sova i sin egna säng igen <3 Imorgon börjar ”vardagen” igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats