Mamma i Sverige

Åka hit och dit

Då har vi landat hos mina föräldrar. Julia sov hela resan mellan Göteborg/Borås. Julia har precis ätit och vi ska gå och hämta min ena systerdotter på skolan om 1,5h. Först blir det lite vila och sen en promenad.

Det har verkligen varit mycket åkande fram och tillbaka, vilket inte är det roligaste direkt men vad gör man inte för att träffa familjen så mycket som möjligt. Imorgon ska vi åka förbi mitt gamla jobb, hälsa på Julias farmor och farfar och åka till Varberg senare på eftermiddagen.. 

Men som sagt, nu ska vi vila   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ika

    Vet precis hur det är, man vill ju hinna träffa alla. Varje gång jag kommer tillbaks till Houston behöver jag en semester från semestern;)

stats