Mamma i Sverige

A red eye

Igår när vi var ute och gick så flög en insekt in i mitt öga, som en jäkla ångvält!!

Jag kunde knappt prata för det gjorde så otroligt ont. Michael försökte få kontakt med mig men det gick inte.

Visst har jag fått små insekter i ögat förut, men detta gjorde något jävulskt ont. Det tog säkert fem minuter innan jag kunde se.. Och trodde att jag hade fått ut skiten. 

Sminket på det ögat hade ju såklart runnit av för länge sen 🙂 det var bara att ta fram våtservetterna och torka bort allt från andra ögat oxå..


Jag är fortfarande röd i ögat.. Kan ni se?
Idag har Julia haft på sig klänning. Lilla gullungen <3Klänningen blev blöt ganska fort, precis som alla bodys brukar bli. Hon dreglar ju något enormt mycket. Fy vad jobbigt! Jag får byta scarf på henne hela tiden.. Hon skulle nog behöva några fler.

Har jag nämnt att Julia har börjat suga på tummen.!? Ibland är det en tumme, ibland två eller så försöker hon stoppa in alla fingrar i munnen på samma gång. Jag vill ju att hon ska ta nappen, vilket hon visserligen gör.. Men jag vill att hon bara ska ta nappen och inte något annat. Tummen är ju lixom inte så lätt att ta bort 😉Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats