Mamma i Sverige

A girls best friend

  
Det var ganska tidigt under denna graviditeten som jag tog av mig mina ringar, pga att jag var svullen. Igår tog jag på mig dom igen <3  Jag älskar dom! 
Jag vet inte om jag har nämnt det innan, men jag har alltid velat ha en slät, bred, ring med en hjärtformad diamant. Men Michael tyckte att jag skulle ha något amerikanskt, något med många diamanter. Och jag var såklart inte sen med att hålla med 🙂 Det är ju superfint! Michael tittade ut några ringar som han gillade och jag valde sedan mellan de olika modellerna. Jag har aldrig ångrat mig! 

Det finns ju oändligt med modeller att välja mellan. Man blir ju vilsen i diamantdjungeln och många ser nästan likadana ut men att det skiljer bara ytterst lite. Då blir det ju ännu svårare.. 


Nackdelen med min ring är att jag måste ta av den när jag tvättar håret, annars fastnar den.. Ibland även när jag sätter upp en tofs, men man lär sig några knep till slut 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats