Mamma i Sverige

Vägen hem

Den där hemresan var riktigt jobbig! 
För det första så hade vi inte 2h i LAX, utan bara 25 min. Det gjorde att vi bara hann med att köpa mat på Burger King, innan vi var tvugna att boarda. Tur att vi åkte från samma gate.  

Resan mellan LA – FLL var 4,5h och Julia sov de sista 3, i eget säte mellan mig och Michael. Dessvärre satt vi längst bak och kunde därför inte ta bak sätet eller dra upp armstöden helt. Jag fick alltså sitta och hålla upp armstödet, så Julia kunde ligga med huvudet där. (Ja det var något jobbigt, för då kunde inte jag sova)   

Vi lyfte kl 21 (lokal tid) och landade ca kl 05… Det blev bara 6h sömn den morgonen, innan vi var tvugna att gå upp och förbereda oss inför babyshowern som vi var bjudna till. 

Nästa långa resa blir till Sverige. Då funderar vi på att ta med Julias nya bilstol, jag tror den är godkänd för flyg. För övrigt så finns det inte bälte till barn, utan eget säte, på inrikesflygen här. Riktigt skrämmande! Så Julia fick vi ha i knät och tydligen tycker flygbolagen att det skulle räcka att hålla barnen om något skulle hände. Idioti! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats