Mamma i Sverige

The Reef

Igår åkte vi färjan över till Fredrikshamn, för att sova två nätter på Scandic’s The Reef. 

Denna gången lämnade vi bilen hemma och packade allt i en enda resväska. Allt gick supersmidigt, förutom att vi fick sista sittningen till frukostbuffén ombord.. vi började bli smått hungriga när klockan närmande sig 9:30. Vi gick ju upp kl 05:30 den morgonen.

Barnen somnade precis innan vi steg av färjan och det var 2,5h till incheckning. Så vi passade på att sätta oss på detta mysiga ställe, Hyttefadet. 

(Precis jämte så finns en pizzeria, Valentino, alltså jag bara måste säga att pizzorna där var såååå goda!! Och barnens Pasta Bolognese var gigantisk och hade räckt gott och väl till en vuxen. Ett litet tips om någon är här och är sugen på den maten)

 

Väl incheckade så hoppade vi i plurret direkt. Julia var såklart väldigt förväntansfull, hon kommer ihåg när vi var här senast. Men Ellen är skeptisk till bad och mjukade inte upp helt igår, idag däremot så kunde hon njuta lite av att bada och det gick tom att duscha utan skrik ❤

Till frukost blev det såklart pannkakor och jos, det är sånt som man bara får på hotell 😉 Ellen äter som en häst och fick i sig två stycken och äggröra! Julia är inte så stor i maten och nöjde sig med en enda pannkaka 🙂 

Nu har vi tagit en promenad och fått i oss kaffe (Michael drack såklart en dansk öl 🙂 ) och Julia har lekt lite under tiden, medan Ellen sov i vagnen. Givetvis blev det en röd korv, som fick bli vår lunch. 

Ikväll blir det hotellets karibiska buffé med pirater som underhåller barnen med skattjakt. Det blir spännande och första gången för barnen! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats