Mamma i Sverige

Suck!

Seriöst!! Mellan kl 01:30-04 igår natt så tittade grannen på tv, igen! Jag hörde precis allt! 
Nu har han besök av en tjej hör jag.. Hmm… och tv’n är givetvis på… A ja, imorgon kommer jag gå till vårat Leasing Office och klaga. Efter kl 23 ska det vara normal ljudnivå nämligen och det är det inte hos grannen! I värsta fall får dom väl ljudisolera väggen, för det är faktiskt inte så bra gjort. Men sak samma.. Får ta det imorgon. Nu är jag bra irriterad iaf och hoppas på att vår högljudda diskmaskin tar upp det mesta av ljudet 😉 ingenting lätt här inte. Hehe..
Så, inatt hade jag mycket tid till att surfa och jag kom in på NeimanMarcus.com. Hittade dessa fina halsbanden <3 så fina!  

 Såg nu att dom har $50 rabatt på nästan allt över $200.. Alltså bla på Balenciaga och Tory Burch armbanden 😛 Men det blir inget mer shoppande denna månaden nu. 
På tal om shopping så har inte något utav paket kommit än 🙁 Får hoppas på att det kommer imorgon då. Det känns som julafton nästan. Haha!

Nör jag ändå skriver om ”ingenting” så kan jag ju nämna att Michael kommer hem imorgon kväll <3 äntligen!!! Ja och Triin och Ty kommer nu inatt. Skönt med lite en bra vän att hänga med på dagarna! Triin ville gå ner i vikt nu, så jag antar att vi kommer börja gå till gymmet tillsammans igen. Bra, för där har jag inte hängt på länge nu 🙂 

Nä.. Nu ska jag försöka somna innan den där tv’n sätts på. Ska bara försöka tänka bort deras tjat! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats