Mamma i Sverige

Semester med ändå inte

idag tar Michael ut en semesterdag. Vi måste ju bli klara med packningen och vi har en del kvar! Det blir full fräs hela dagen, vi måste ta vara på varje minut. Michael är så duktig och jag tycker så synd om honom som stressar ihjäl sig och jobbat så hårt. Skönt att det snart är helg <3 vi firar ju bröllopsdag på lördag också <3
Imorgon kommer firman och hämtar upp alla saker, dock så hämtar dom sakerna från garaget och inte från lägenheten. Fy satan så jobbigt att behöva köra ner allt i hissen.. Men men.. (Jag måste ju passa barnen så det blir Michael som får ta det lasset :/ )

   
    
 Jag sitter och äter frukost med Julia nu. Jag är på golvet och hon sitter i sin stol. 🙂 Smörgås med avocado är en favorit. 
Sen ska jag börja plasta in backarna och vakuumförpacka lite mer kläder 🙂 man vill ju få plats med så mycket som möjligt i så lite som möjligt. 
Ska försöka sälja av lite mer möbler också. Soffan och tv’n sålde vi i förrgår. Men vi har byråer och en stor spegel som ska bort också, allt för att slippa slänga det själva. Ja plus att man får en liten slant också 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats