Mamma i Sverige

På promenad genom stan

Idag har Julia varit ute på promenad med pappa Michael.
Dom tog ett varv runt kvarteret och njöt av det fina vädret 🙂
IMG_1543.JPGIMG_1541.JPGIMG_1542.JPG

Dagen började klockan 04 för mig igår, när Michael väckte mig och jag fick liv att mata och byta blöja på Julia. Han var helt slut, stackaren hade vart uppe hela natten. Varje gång han skulle lägga ner henne inspjälsängen så vaknade hon och enda sätter att få henne att somna (oftast) är att stå upp och vagga henne, eller gå runt i lägenheten.
Jag gjorde iordning henne och hon somnade direkt efter maten och som tur var så sov hon även efter att jag lagt henne i sin säng 🙂 Då blev Michael nästan lite irriterad över att han ’kämpat’ och för mig gick det så lätt.
klart att jag kan få ta upp henne ett par gånger oxå, men jag ser alltid till att hon har sovit en liten stund innan jag lägger henne och då gör jag det riktigt försiktigt.
Jag kunde sen sova ordentligt i några timmar innan det var dags för mat igen. Michael lät jag sova ändå till klockan 12, sen fick jag nog. Han behöver oxå komma upp ur sängen, det är bättre om han får sina 8 timmar och sedan sover lite mitt på dagen..

Nu ikväll har vi grillat med Erik och hans familj. Det bjöds på baconinlindad oxfilé, mögelostsås, ugnspotatis, sallad och stekta champinjoner.
Vi hade med oss vin och olika ostar och lite charkuterier.
IMG_1546.JPG
Mögelost på kex var min ’belöning’ efter förlossningen. Mums så gott det var, även om vi var proppmätta efter middagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats