Mamma i Sverige

New in: Nike

ääääntligen åkte vi iväg så jag kunde köpa mig ett par nya joggingskor. Dessvärre är jag en Nikenörd så det är speciellt det märket jag har tittat på. 
Till mina höga fotvalv så är det neutrala skor som brukar passa bäst, med lite eller minimal pronation. Vilket jag tror stämmer bra på mig (jag har inte tittat upp det här). Det var inte många modeller som passade för jag ville ha med lite mer dämpning också. Att det var svarta som jag hade sikte på gjorde ju inte saken bättre! 
Här är min nya Nike Zoom Pegasus 31. 

 Jag köpte dom inne på Nike och när jag kom till kassan så står det ett par rosa Zoom Pegasus 32(!) där. Jag gick tillbaka och letade i hyllorna, för den nyaste modellen ville jag ju såklart titta på lite närmre. Tro sjutton att jag inte såg den någonstans. Men men, jag är jättenöjda med mitt köp och imorgon ska jag prova dom 🙂 
Det är nästan så jag önskade att jag köpte dom rosa eller någon annan färg, bara för att jag älskar färg på träningsgrejer.. Men NÄ.! Det var ju svarta jag var ute efter, just för att inte tröttna. Och att det matchar allt 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats