Mamma i Sverige

Louie Bossis Ristorante

Ja här åt vi vår lunch idag. Vilket härligt ställe! Så fräscht allting och tydligen gör dom all pasta, glass, desserter osv här i det öppna köket.  

Vi började med lite hash.. Potatis med tunt skivat kött och ägg.  

Vi drack även Peache Bellini. Mums så gott! Det var faktiskt första gången för mig 🙂 

Inte nog med det, vi beställde varsin pizza också. Det var ju faktiskt vår ”ätardag” och jag är samtidigt glad över att den inte var större.. och kanterna hoppade jag över 🙂    

För första gången på länge så blev det även en dessert. Ett måste på en Italiensk restaurang. Min tiramisu var fantastisk god och Michaels ”hemmagjorda” gelato var kanon! 

Innan vi gick hem satte vi oss på deras innergård och njöt i värmen för en kort stund. Ja för varmt var det! Helt vindstilla med andra ord och de 29 grader som vi hade idag kändes som 35, när man tittade på väderleksrapporten!  Lilla Julia sitter och väntar på att få komma hem och lägga sig i sängen. Hon ville inte alls sova på restaurangen, då hade hon fullt upp med att titta på allt och alla 🙂 

Det var en riktigt härligt dag idag måste jag säga <3  

Nu när jag tänker efter så har jag inte ätit så väldans mycket mer under dagen. Två ägg och 1/2 avokado till frukost och nu på kvällen gjorde jag mig en proteinshake gjord på havregryn, chiafrön, proteinpulver och frysta bär.. 

Vi hade tänk beställa hem mat och titta på film men Michael somnade visst brevid Julia.. Haha.. Ja vi får se om han vaknar snart eller om jag också ska lägga mig..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats