Mamma i Sverige

Långt hår och gamla kläder

Alltså jag älskar Ellen hår! Det är mycket och långt, mitt på huvudet.. resten har ju såklart slitits bort men snart börjar det växa ut på nytt. 

Ellen behöver tofs för att inte få håret i ögonen, så det blir lite knivigt när hon ska sova. Då hänger det lite över ögonlocken.. 

I helgen kom barnens ena faster med massa kläder till Ellen. Sånna kläder som Kusinen Celine vuxit ur. Så det blev en del tights, som jag ändå hade behövt köpa. Det enda som skulle kunna behövas nu är en fleeceoverall till Ellen. Sen behövs inget mer förrän våren är på ingång.. tror jag 🙂

Jag har sparat Ellens ”gamla” kläder ifall Linda (min storasyster) får en flicka. Nu är det bara drygt en månad kvar till den lilla bebisen kommer ut ❤ åh vad jag längtar! Det ska bli så kul med en liten kusin till våra barn (även på min sida av släkten).. för att vara lite egoistiskt, men visst är det alltid bra att barnen har jämngamla när man ses på kalas, julafton osv 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats