Mamma i Sverige

Kändismaskerad 

I helgen så var jag och Michael på kändis-/filmkaraktärmaskerad. 
Jag tycker själv att jag fick till min look ganska bra, speciellt med masken 😉 
Rumpan består utav två rundsydda kuddar, sen hade jag (såklart) höga klackar (dock inga stiletto, för vem kan gå i sånna nu för tiden..!? 😉 ), tight knälång klänning (som egentligen går under knäna men rumpan blev ju så fasligt stor att klänningen kröp upp lite.. haha..), en gigantisk ring, pälsjacka som jag givetvis hade hängandes på axlarna och svart hår i snäv tofs. Detta var enda väskan jag hade hemma som jag kände passade Kim lite, så där fanns inga alternativ. Dessutom skulle ju jag få plats med selfiepinne, mobil och kunna lägga i peruken där om den började klia för mycket.

Michael är ju såklart han i baksmällan, och när han kom ut i vardagsrummet så var det superlikt(!). Det gjorde sig inte riktigt hundra på bild. 

Iaf, det var en till tjej som var utklädd till Kim.K, men hon hade satsat enbart på brösten, så där vann jag lite poäng 😉 (det är hon lägst upp till vänster.). 
Många av dom som var med var riktigt bra! Fick dock bara med några på bild, för jag glömde av att ta kort. Det var så himla kul! 

Dagen efter mådde jag faktiskt ganska bra, trots att jag knappt minns när jag drack så mycket vin senast.. ja förutom att jag hade glömt min iPhone.. hehe..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats