Mamma i Sverige

Kaffe och funderingar

Idag är det väldigt fint väder här i Fort Lauderdale.
Just nu sitter jag på altanen , 10:08, och solen värmer både mina armar och ben. Det är en härlig känsla att sitta med morgonkaffet här ute och njuta av lugnet. Julia ligger i vagnen och sover, men hon vaknar nog snart. Jag har märkt att hon bara sover i 30-40 min när hon ligger själv och jämte mig kan hon sova i 2 timmar!
(null)
Igår pratade Michael om vi skulle åka och provköra en bil, men vi får se hur det blir. Jag vill helst inte provköra något som vi kanske inte vill köpa. Men denna bilen lät väldigt intressant, så det är ju inte omöjligt att det blir så.
Vi är iaf ute efter en SUV och just nu letar vi efter en Mercedes ML eller GLK. För någon vecka sedan provkörde vi en XC90 🙂 Frågan är nara om vi ska köpa en bil att ta med hem till Sverige sen eller om vi ska ha en bara under tiden vi bor här…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats