Mamma i Sverige

Inte så traditionellt

Denna midsommarafton har absolut inte varit lik någon annat, på alla vis. Tanken var, för ’längesen, att vi skulle firat i Sverige men jag ville väldigt gärna vara i USA den fjärde juli. Det kommer antagligen bli både första och enda gången, dessutom så var vi ju precis i Sverige och vi ska dit snart igen.
När Michael kom hem från jobbet så åt vi varsin ’midsommartallrik’. Michael åt potatis, sill och yoghurt medan jag åt lax med potatis och senaps-/dillsås.  
Vi lyxade till det med att dricka Kopparberg Cider också. Haha.! Den flaskan har stått här i ett par år nu, efter att vi fick den i en goodiebag från Handelskamarens första event. Bästa smaken var det, jordgubb/lime. 

För att känna mig lite mer festlig så lockade jag håret 🙂 det var ett tag sedan sist.  

För övrigt så förbrände jag 400kcal på gymmet i morse, på cykeln! Tur det, jag gick plus/minus noll idag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats