Mamma i Sverige

Helrosa

Här är Julia i sin nyaste onepiece från Juicy Couture.   

 Den är precis lagom nu, så den måste användas flitigt innan den blir för liten 🙂 Den bärs givetvis bara när vi ör inomhus, för ute är det ju som bekant på tok för varmt med 29-30 grader.  

Hon kan inte sitta själv ännu, utan här var det blixtsnabbt foto som gällde innan hon höll på att välta 🙂 Det är bara att ligga på mage som gäller, hela tiden helst. Så på morgonen vaknar man av att hon ligger och tittar upp från spjälsängen och ler. Om hon ligger på rygg så är det tårtan i munnen som gäller, eller helst hela foten. Så magmusklerna tränas dom också, men inte lika flitigt kanske. Får se när hon är stark nog att sitta själv, men det bör vara ganska nära dit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ika

    Hej igen! Tack för tipset, ska kolla in svenska handelskammaren!
    Vi letar hus (eller lägenhet) någonstans mellan Delray beach och Miami, men vill helst bo i Fort Lauderdale. Förstår att det kan vara jobbigt med hettan när man har en liten.. Skönt att det finns gott om stränder i alla fall så att man kan svalka sig:)

    Ska bli kul att flytta! precis som du säger så verkar det som att FLL har det mesta. Jag kanske har fel men det verkar som att det finns lite fler promenadvänliga ställen där än vad det gör här i Houston. Och jag blev jätteglad när jag såg att det finns direktflyg till Sverige!

stats