Mamma i Sverige

Hästar och mjukisdjur

Julia har aldrig varit så mycket för mjukisdjur. Hon har haft min överarm att gosa med. Ja det är sant! Haha.. men det har varit lika mysigt för mig att alltid ha henne nära <3 Det jobbiga har dock varit att det bara har varit jag som har kunnat natta henne.. på gott och ont såklart.

Men lilla Ellen har besatt av nappen och oftast vill hon ha något mjukt. En filt eller mjukisdjur spelar ingen roll. Men på dagis brukar jag se till att hon har samma snuttis, vilket är en katt.

Barnen är så olika, på nästan allt. Ja även utseendet. Det var tom en gång en tant som frågade ifall det verkligen var samma pappa till båda barnen! Julia är lik Michael (men börjar bli mer lik mig) och Ellen är mest lik mig. Mina små prinsessor <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats