Mamma i Sverige

H2O

Igår åt vi middag på H2O, som ligger på stranden. Vi har inte varit där på ett par år och Michael pratar om deras risotto lite då och då, så det passade ju bra när vi ändå var i närheten. 
När vi satte oss var det ljust ute, men solen var på väg ner.. Det går fort då, på en sekund så kändes det som att det blev natt 😉 

Men härligt var det, att kunna sitta ute och äta middag. Det var väldigt blåsigt igår och när man sitter. Vid öppet hav så gör det att värmen inte blir lika påtaglig på kvällarna.  
Julia tyckte nog att maten tog för lång tid på sig, hon började pilla mellan sina tår 😉
Michael åt som sagt risotto och jag passade på att äta Main Lobster. Man kan ju inte jämföra skaldjuren med det som vi äter i Sverige, men det var iaf bra tuggmotstånd. Så mycket smak var det egentligen inte. Saknar det där salta! Till detta serverades potatispuré och grönsaker.   
Mina två älsklingar sitter och leker lite innan maten <3   

Att sitta och titta på havet är ju alldeles fantastiskt. Tänk att vi är så bortskämda med detta.. Måste uppskatta detta mer och vi ska absolut komma ner till stranden lite oftare!  

Vi tog lite bilder nere vid vattenbrynet också, men det får visas imorgon! 
Idag har vi knappt hunnit med någonting. Julia vaknade 9;30(!) och var uppe och busade ett par timmar som vanligt, sen var det dags att sova igen runt 11:30 och då sov vi båda två till kl 14!!! Fick en chock när jag tittade på klockan, som ni säkert förstår. Vi åt lunch, tog en 50 min rask promenad med Triin i blåsten och sedan försvann kvällen hur fort som helst. Och kl 19:30 somnade Julia på bara ett par minuter.  
Denna dagen gick overkligt fort! Inte helt fel iofs, för detta var första dagen utan Michael. Han är i Huston på jobb tom torsdag :-/ 
Det har iaf blåst mycket och regnat nu hela kvällen och jag har försökt titta på Svenska hollywoodfruar, men den dör jäkla TV3-appe är ju totalt KASS!!! Bilden försvinner eller fryser, man slängs ut ur appen eller så är det hackigt. Hatar det! Kunde bara se de första 5 min och sen gav jag upp. 
Det blev en massa text här nu, men så blir det ju ibland.. Vem läser ändå allt jag skriver!? 😉
Ska bara ta en dusch och sen blir det hopp i kojs! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats