Mamma i Sverige

Gårdagskvällen 

åh så skönt det var att komma hemifrån lite.. Att sitta på en restaurang utan att bli avbruten.. Det behövs inte ofta, men ibland kanske. 
Iaf så var ju jag ute och åt middag med Triin, för att fira en väldigt speciell dag för henne! 
Triin fick välja restaurang men eftersom hon knappt ätit på något ställe på Las Olas Blvd så ville hon ta en förrätt lite här och där. 

Vi började på Wild Sea. Jag älskar buffelmozarella! Det blev också varsin Mojito, den med färska hallon är helt klart godast!   

Sen promenerade vi vidare till BAO och åt dumplings och chicken popsicle. Restaurangen ligger vid kanalen och det var första gången jag var där, får se om jag kanske kommer tillbaka.  


Jag var fortfarande hungrig nu, för jag var utsvulten kl 19 när vi gick ut och nu var klockan 21! Vi tog sista stoppet på Louie Bossi’s med Pizza och Calamari. Vi orkade inte äta upp allt, så vi hoppade desserten som jag hade sett fram emot hela kvällen.. Får bli en annan gång 😉 Här satt vi också utomhus och det var supermysigt!  

Klockan blev 22 och det var dags att gå hem.. Efter att vi åt varsin mindre frozen yogurt 😛 Vi var bara tvugna.. Hehe.. 

När jag tvättade ansiktet sen så märkte jag att jag inte gillar den nya mascaran. Den är svår att tvätta av utan eye make up remover! Ser dock bra ut när den sitter på 😉  

Nu börjar helgen och Michael kommer strax hem. Jag har lagat mat men vingård väl se vad Michael är sugen på sen. Han kanske också vill gå ut och käka och nästa vecka är han iväg på jobb 🙁

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats