Mamma i Sverige

Flyget över Atlanten

julia var så duktigt underflygresan i lördags/söndags. 

Vi lyfte kl 21 lokal tid och eftersom det är hennes naturliga sovtid så somnade hon direkt efter maten, strax före vi lyfte. Hon sov i hela 6 timmar, vilket var något jobbigt för mina ben måste jag erkänna 😉 Sen var hon vaken i kanske en timma och åt, innan hon sov i ytterligare 1,5 timma och var sedan vaken i 1,5 timma fram till att vi landade. 

Flyget tog ganska exakt 9 timmar och hon sa inte ett knyst, inte mer än lite precis när hon skulle somna iaf.. Precis som vanligt.  

Här flyger vi in över Norge. Åh så fint det var med de snötäckta bergen!    

Färöarna skymtade lite under molnen här 🙂 det var otroligt fint att se när man kunde ändra ljuset på fönstret. Men tyvärr så blev inte soluppgången över Atlanten lika breathtaken tack vare att planet ska vara så high-tech.  

I Stockholm hyrde vi en bil, som vi ska ha de kommande två veckorna, och drog ner till Borås med bara ett kort stop på vägen. Julia sov såklart hela vägen här också <3

Denna flygresan gick verkligen lver förväntan. Åh så duktig Julia varit!  Hemresan blir säkert något besvärligare, för då lyfter vi kl 16 och hon ’måste’ vara vaken i några timmar innan det är dags för hennes nattsömn. Men det fixar hon säkert galant ändå. 

Vi flög med Norwegian som går direkt mellan Fort Lauderdale – Arlanda, så det var rikligt smidigt för oss måste jag säga. Anledningen till att vi inte flög mellan Arlanda – Landvetter (vilket hade varit det naturliga) är att det är så otroligt lång väntetid på hemvägen. 8 timmars mellanlandning i Arlanda är inte aktuellt och dessutom så skulle vi ändå ha hyrbil när vi var här. 

Och just det, maten på flyget var riktigt gott. Sötpotatismos (love it!) och kycklinggryta med en blåbärs/kokosmuffin. Mums! Frukosten var mindre god med en kall baguett och två vidriga skinkskivor, men det där honung/havre-baren var kanon! 

Idag ska vi till Göteborg och övertalas Sandras barn på skolgården! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats