Mamma i Sverige

Dagens rörelser :)

Jag och lilltjejen var ute i 60 min i förmiddags idag också, direkt efter att hon hade ätit. Då brukar hon somna fort och det var såklart inte något undantag denna gången heller.
Jag tog den vanliga, ganska nya, rundan och verkligen njöt av vädret idag. Jag hoppade över kepsen idag, för att få lite mer sol i ansiktet, och den tunna tröjan hamnade runt midjan så armarna skulle få färg plus att det ändå var ganska varm när klockan var 12.

Försökte matcha med skorna 😉 strumporna matchar också, men det syns inte på bilden. Haha.
(null)
Efteråt så hade jag faktiskt lite ont i magen, precis bakom ärret från kejsarsnittet. Inget bra. Men det går väl över. Jag försöker hela tiden hålla en anspänning i magen när jag går. Eller ja, hela tiden egentligen men det är lättast att komma ihåg det jag rör på mig.

Innan Michael kom hem så hann vi med en till promenad, men denna blev lite kortare och jag gick något saktare. 45 min av kvällssolen fick vi 🙂
Det blev något längre än vad jag hade tänkt mig, men Julia somnade först när vi kom utanför huset. Ja jag tog därför en extra sväng runt huset och sen gick jag fram och tillbaka vid poolen tills hon vaknade.
(null)

Jag och min sötis <3(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats