Mamma i Sverige

Cheesecakes.

Vi åt middag på Cheesecake Factory idag. Det var otroligt varmt där, tydligen så hade deras ac vart sönder igår och helt ärligt så tror jag inte att den funkade idag heller. Det var varmt och högljutt, stackars lilla Julia svettades i vagnen så hon vart helt blöt i håret där bak. Hon fick sitta i vårt knä förutom när vi åt <3 

Vi köpte med oss två cheesecakes hem som vi delade på här hemma sen, tillsammans med ett par koppar kaffe och de två allra första avsnitten utav Game of Thrones och kvällen var räddad 😉 Vi försöker få Linda och Johan att börja titta på den serien nu, vi har nämligen de tre första säsongerna på dvd och det är dessutom världens bästa tv-serie! 

Julia har varit lika snäll som vanligt och ikväll när jag la henne i sängen så somnade hon på stört. Gullebarnet har sovit två timmar idag, men hon vaknade också nästan två timmar senare än vanligt. 
Nu ska vi sova, imorgon börjar en ny vecka och det är näst sista dagen med Linda och Johan här <3 Jag vill inte att de ska åka tillbaka till Sverige än!  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats