Mamma i Sverige

Bakning i solen

För två timmar sedan satt jag på grannens altan och solade, på fjärde våning. Våra besökare är nere på stranden och gottar sig och då passar jag på att utnyttja soltillfällena här hemma 🙂 

Vyn är helt ok 🙂 

Jag var på gymmet imorse och tränade lite rygg och axlar. Så skönt att det är gjort,en jag borde ta mig an löpbandet oxå.. 

Jag åt en stor bit med Key Lime Pie igår. Och ett glas rött vin. Och två portioner med potatisgratäng. Jag måste röra mer på fläsket tror jag 😉 Skämt åt sido, jag äter inte så varje dag direkt!  På måndag är det både vägning och mätning, om jag inte minns fel. Jag har bestämt mig för att komma under en viss vikt då, så resten av veckan måste skötas! Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats