Mamma i Sverige

A diva

jag kom aldrig iväg till gymmet idag.. Saker dök upp hela tiden, som tex Julias lilla mage. Men men.. Jag vaknade iaf upp klockan tio imorse med träningsvärk från gårdagen 😛 Så imorgon får det bli gymmet igen! 


Nu ikväll så var vi ute på en promenad (33 grader med 81% luftfuktighet) och när vi gick förbi Morton’s Steakhouse, bakom husknuten, så gick Eva-Marie från Total Divas förbi. (Realityserien på E! som handlar om några tjejer i WWE). För övrigt så börjar den nya säsongen snart. Får inte missas! Någon som följer serien i Sverige?

 Idag så beställde jag också en pulsklocka. Äntligen! Men leveranstiden är 7-10 dagar.. Urk! Det blev en FT60f som visar kaloriförbrukningen medan man tränar. Ja och givetvis med en del andra finesser men det var detta som avgjorde valet.  

 Jag är så stolt över Michael. Han har börjat gå ner i vikt nu. Det är inte bara jag som försöker gå ner lite på vågen 🙂 och visst är det mycket enklare när man gör det ihop! Det hade varit på tok för jobbigt annars. Iaf så har han fått bra resultat på denna korta tiden!! 

Nu är det snart läggdags här. Imorgon är det lördag och då ska vi äta något gott 🙂 Funderar tom på om man ska åka till IKEA och köpa en på Daim 😛 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats