Jag bakade kanelbullar här hemma idag. Var väldigt osäker på hur det skulle bli, för det är inte alldeles lätt att baka här. Inte ens min favoritkladdkaka blir kladdig.. Men men..
Kanelbullar var det ja.. Jag gjorde bara 1/2 sats, för jag kom på att vi inte har en enda djup plåt. Vad jag vet iaf. Bullformar har vi inte heller, de är tydligen svåra att få tag på.
Pärlsocker finns inte heller här och jag hade inte mandelflarn heller. Fick ta strösocker istället 🙂 ser inte så fantastiskt fint ut, men gott var det iaf!
Jag blev faktiskt chockad över hur bra dom blev. Jag har redan ätit upp hälften 😛
Jag äter bara hemmabakade bullar, skulle aldrig äta en kanelbulle på ett fik eller från ett bageri. Nä, då får det va!
Jag vill minnas att vi ganska ofta hade bullar i frysen hemma, när vi var små. Mamma bakar såklart de allra godaste 🙂 det bästa var såklart när man fick ändarna, när hon delade ”rullen”. Hur kunde vi tycka att det var gott.!? Haha 🙂
När vi flyttar tillbaka till Sverige och har ett boende med rejält kök, då ska jag minsann börja baka bröd, kakor, bullar osv. Allt som är hemmabakade är ju så mycket godare och man vet vad som är i också.