Mamma i Sverige

Bare minerals

Jag fick ju hem lite hudprodukter från BareMinerals för ett par veckor sedan.. Jag fick även med detta i samma leverans.

IMG_4203.JPG
Primer, foundation, mineral veil, concealer, rouge, eye brightener, mascara och en borste. Det var ett så bra pris så det fick inte riktigt att motstå 🙂

Tänk så snygg jag ska bli med allt detta 😉
Jag sminkar mig faktiskt mer nu än innan. Nu använder jag inte bara foundation och mascara utan även ögonskugga och eyeliner varje dag. Ibland lyxar jag tom till det med ögonbrynspenna och rouge. Haha!!
Ska bara jobba på det där med kläderna också, men mysbyxor är faktiskt riktigt skönt att gå runt här hemma. Tyvärr måste jag nästan säga. Det är ju inget kul i det lixom, men innan jag kan använda alla gamla kläder så måste jag gå ner mer. Det har stått stilla ett braaaa tag nu.
Härom dagen så ipptäckte jag att jag inte får knäppt min skinnjacka, inte ens i närheten. Ja då är det verkligen dags att banta rent ut sagt!
Nu när vi väntar än i mer besök fast av mina släktingar denna gången) så blir det nästan en liten sporre. Kan jag gå ner tre kilo på tre veckor..? Vi får se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats