Mamma i Sverige

Iförrgår passade jag och barnen på att sova över hos mina föräldrar, för Michael skulle vara på möte i Danmark hela dagen igår. Det blev nästan bara lek i ”lekrummet”, tills vi åkte in till Borås Lasarett där pappa var. Han hade opererat bort en cysta i halsen (inget farligt som tur var!) och skulle stanna över ett par nätter. 

Det kändes lite märkligt att hälsa på honom där.. usch.. Hoppas det var sista gången, det är aldrig kul med sjukhus! 

Om Ellen ska få ligga på en filt så måste ju Julia också få göra det 🙂 

När vi kom tillbaka till mina föräldrars hus igen så kunde barnen sova en stund och sen kom kusinerna. Lindas barn. Julia blev helt överlycklig!! Jag har nog aldrig sett henne så glad innan, inte ens när hon träffat oss om vi varit iväg över dagen. Julia visste inte vart hon skulle ta vägen och leendet räckte ända upp till öronen <3 

På kvällen åkte jag iväg, med barnen, för att hämta upp Michael på Landvetter. Bara det att vi var där en timma för tidigt! Kom inte heller på det förrän 40 min senaste, då jag började undra varför hans mobil helt plötsligt var avstängd. Han hade ju precis svarat på mitt sms och han borde verkligen ha hunnit ut, eftersom han inte hade något bagage med sig.. nä men då hade ju han gått på planet i Köpenhamn!! Haha!! 
Så det blev en något ”besvärlig” timma där, Julia tröttnade ju och hon kunde inte heller springa runt överallt. För hon skulle ju såklart vara precis där man inte fick vara.. som vid utställningsbilen, blomsteraffären (inga väggar, utan bara band runtom och en skyld som visade att det var larmat…), i Pressbyrån och rota bland godishyllorna och runt alla stolar och i sofforna på fiket. 

Men vi överlevde allihop 🙂 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats