Mamma i Sverige

   
Igår gick vi till den lilla hundparken, som är här i närheten. Den ligger så fint på en liten udde vid kanalen. 

Iaf så har det kommit upp en liten ställning där med två små rutschkanor. Så där spenderade vi lite tid. Julia blev såklart helt till sig! 
Gud så kul att vi har något på kortare avstånd, så man slipper ta bilen varje gång. 
Nu kanske hon snart kan lära sig att åka själv, det krävs ju lite övning för att klara av det.   

Jag får nästan lite panik över hur mycket jag har att göra idag. Jag har dock redan städat gästbadrummet och tvättat sängkläderna.. Men jag ska också dammsuga, skura golven, putsa fönster, laga mat, bädda och underhålla Julia. 
Nu är det en stor fläkt inne i gästrummet också, som ska torka heltäckningsmattan som blev blöt av den läckande ACn. (Vaktmästaren trodde att det bara skulle ta ett par timmar, men jag tror att det tar mkt längre tid än så.) Och om 5h landar Linda och hennes familj. 
Jag tänkte att jag skulle sova 1-2h med Julia också. Jag är helt slut. 6h per natt funkar inte som gravid, det är bara att inse. Dessutom så vaknar jag ju flera ggr per natt också. På morgonen så känner jag mig helt yr och det gör ofta att jag får för mig att jag ska äta mer, men det är antagligen vatten och vila jag beöver. Dessvärre så är det Julia som måste få styra tiderna, så jag måste hålla mig uppe ungefär 4h innan vi lägger oss igen. 

Hur som helst, allt hinns med om man bara är lite effektiv 🙂 Jag kommer absolut inte att stressa. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats